Calitățile noastre

Hai să facem cunoștință!

Texelcom

Compania "Texelcom-Grup" SRL este cunoscută pe piața serviciilor de securitate din Moldova de peste 10 ani.

Echipamente

Lucrăm doar cu echipamente și distribuitori de încredere pentru a menține o probă puternică de încredere în fața clienților.

Experiență

Pe parcursul acestor ani compania a pus în funcțiune mai mult de 1.000 de obiecte de diferite complexitate și amploare.

Calitate

Începând cu 2008 oferim servicii premium în segmentul de securitate și anume: sisteme de supraveghere video și control acces, sisteme de securitate și alarmă la incendiu.

Despre noi

Echipa Texelcom îți stă la dispoziție pentru siguranța bunurilor sau afacerii tale cu o gamă variată de echipamente și instalarea acestora.

Texelcom a apărut ca răspuns la nevoia celor care vor să-și asigure bunurile sau afacerea prin tehnologii inovative,  accesibile și servicii garantate de calitate.

1. Sisteme de acces control

Controlul accesului reprezintă procesul de monitorizare și administrare al intrărilor și ieșirilor din incinta unei clădiri, instituții, în care sistemul a fost instalat, pentru a spori nivelul de securitate. O astfel de execuție profesională nu este o operațiune simplă, pentru că necesită o echipă calificată și cu experiență, care să asigure calitatea lucrărilor, dar și elementele constitutive ale unui sistem de control al accesului.

Vezi detalii

2. Supraveghere video

Supravegherea video este un pas important pentru siguranța oricărei afaceri. Cu ajutorul sistemelor de supraveghere video ai control real asupra spațiilor protejate. Ții evidența în timp real asupra datelor și imobilelor importante chiar și de pe telefonul mobil din orice colț al lumii.
Montăm sisteme de supraveghere pentru obiective diverse, de la case private până la platforme industriale, de la blocuri la școli și grădinițe. În funcție de cerințele beneficiarilor se pot oferi sisteme cu posibilitatea de vizualizare alb-negru sau color.

Vezi detalii

3. Sisteme de securitate

Un sistem de securitate este un ansamblu de echipamente electronice interconectate, al cărui scop este de a detecta și semnala prezența persoanelor sau evenimentelor nedorite. Sunt necesare atât pentru locuințe cât și pentru spații comerciale.
La alegerea structurii acestui sistem se iau în considerare următoarele: reacția sistemului să fie sigură și rapidă; să nu prezinte alarme false.

Vezi detalii

4. Sisteme antiincendiare

Sistemele de detecție și alarmare la incendiu – sesizează condițiile de declanșare ale incendiului și scurgerii de gaze, limitează riscul producerii pagubelor.
Instalăm și programăm orice sistem de incendiu oferit de principalii furnizori de echipamente de acest gen, asigurându-ți calitatea sistemului instalat. Serviciile noastre respectă legislația în vigoare și standardele de calitate din domeniu. Iar scopul nostru este să-ți oferim o soluție tehnică de maximă eficiență, încadrată perfect în bugetul și necesitățile tale.

Vezi detalii

5. Sisteme de parcări automate

CAME este lider mondial în producția și distribuția de automatizări sisteme de acces și porți automate.
Gama de parcări automate Came sunt concepute pentru toate tipurile de parcări și proprietăți private, integrându-se perfect în parcările noi construite, dar și în parcările deja existente; asigură siguranța și ușurința de acces pentru autovehicule în zonele păzite. Acest lucru nu doar că reduce costurile cu angajații necesari monitorizării parcării și căilor de acces, dar crește și gradul de siguranță.

Vezi detalii

Începe proiectul de securitate azi. Contactează-ne!

Telefon

Adresa

str. Mitropolit Varlaam 80, mun. Chișinău

Scrie-ne acum