Sisteme antiincendiare

MAG 8

MAG8 este un panou de alarmă pentru semnalizare antiincendiu, certificat conform EN54-2 / 4, oferind 8 zone fixe. Pot fi conectate până la 20 de detectoare de incendiu (32 de serii SensoMAG) pentru fiecare zonă. Numarul nelimitat de puncte de apel poate fi conectat la fiecare dintre zone.

MAG 6

MAG6 este un panou de alarmă pentru semnalizarea antiincendiu, certificat conform EN54-2 / 4, oferind 6 zone fixe. Pot fi conectate până la 20 de detectoare de incendiu (32 de serii SensoMAG) pentru fiecare zonă. Numarul nelimitat de puncte de apel poate fi conectat la fiecare dintre zone.

MAG 2

MAG2 este un panou de alarmă pentru semnalizarea antiincendiu, certificat conform EN54-2 / 4, oferind 2 zone fixe. Pot fi conectate până la 20 de detectoare de incendiu (32 de serii SensoMAG) pentru fiecare zonă. Numarul nelimitat de puncte de apel poate fi conectat la fiecare dintre zone

SensoMAG F10

SensoMAG F10 – detector cu temperatură fixată cu algoritm de procesare digitală. Detectorul este proiectat pentru detectarea temperaturilor peste 60 ° C (clasa A2 / S, conform EN54-5).

SensoMAG S30

SensoMAG S30 – detector de fum, optic, cu algoritm de procesare digitală. Detectorul este proiectat pentru detectarea fumului în stadiul incipient al unei situații de incendiu.

SF 105

SF 105 este o Piezo-sirenă internă obișnuită cu blițz roșu.

Signal-20

Conceput pentru utilizare în modul autonom sau ca parte a ISO “Orion” pentru monitorizarea diferitelor tipuri de detectori, contactori și dispozitive de semnalizare cu contacte normale, închise sau normal deschise și controlul releului servomotoarelor externe. Pentru a lucra offline are comenzi de la tastatură.

C2000-BI

S2000-BI este proiectat să funcționeze ca parte a ISO “Orion” împreună cu butonul de comandă și management “S2000” (“S2000M”) și să afișeze mesaje despre evenimentele din 60 de secțiuni ale sistemului folosind indicatoare încorporate și alarme sonore.

Signal-20P isp.01

Conceput pentru utilizarea în ISO “Orion” pentru controlul diferitelor tipuri de detectori, contactori și alarme convenționale de securitate și de incendiu, cu contacte normal închise sau normal deschise și controlul releului de comandă externă.
Diferența dintre “Signal-20P” și “Signal-20P isp.01” constă în materialul și mărimea corpului.

Signal-10

Unitatea de recepție și control al alarmei de semnalizare Signal-10 este concepută pentru a fi utilizată împreună cu un controler de rețea (consola de control și consolă de management S2000M sau un computer cu software-ul Orion Workstation instalat) ca dispozitiv combinat de recepție și control și un dispozitiv de comandă ca parte a mijloace tehnice:
– semnalizare de securitate și alarmă;
– alarmă de incendiu și automatizare.
În modul autonom, unitatea este un dispozitiv de control al securității.

С2000M

Proiectat pentru a funcționa ca parte a sistemului de adresare a echipamentelor de alarmă de incendiu și de control al sistemelor antiincendiu. Împreună cu dispozitivele Orion ISO, acesta poate executa funcțiile unui dispozitiv modular bloc pentru recepționarea și controlul securității și antiincendiu, dispozitivului pentru controlul alarmei luminoase, sonore și vocale, aerosol pulverizat, combaterea incendiilor, protecția împotriva fumului și sistemele de inginerie. Interacțiunea interacțională a blocurilor se realizează printr-o linie de comunicație prin cablu RS-485.

C2000-4

Acesta este destinat utilizării în ISO Orion pentru monitorizarea diferitelor tipuri de detectori de securitate și detectori de incendiu, contactori și alarme cu contacte închise sau deschise normal. Pentru alarmă antifurt și controlul accesului pot fi utilizate offline.

С2000-PU

Panoul de control este destinat utilizării ca parte a ISO Orion împreună cu dispozitivele de recepție și control Orion care controlează alarma radială. “S2000-PU” asigură controlul manual al alarmei radiale.

С2000-Ethernet

“S2000-Ethernet” este proiectat pentru a transmite datele interfeței RS-232 / RS-485 la Ethernet și invers.
În ISO, “Orion” este utilizat pentru a organiza dispozitive de comunicare în rețeaua locală.
În sistemul automatizat “Resource” este folosit pentru a obține citirea contoarelor de la obiecte aflate la distanță.

С2000-IT

S2000-IT este proiectat să funcționeze ca parte a ISO Orion ca dispozitiv de transmitere a notificărilor în formatul de contact Ademco Contact către un birou centralizat de securitate sau mesaje vocale pe o linie telefonică cu comutare prin cablu. 
Cu dispozitivele ISO Orion, dispozitivul funcționează în 2 moduri: împreună cu consola “S2000” / “S2000-KS” / “S2000M” (“slave”) și fără console.

Detector IP 103-5/4-А1 (НЗ)

Detectorul termic de incendiu IP103-5 / 4-A3 este proiectat să lucreze în spații închise de obiecte staționare pentru a emite informații despre un incendiu atunci când temperatura ambiantă atinge 70° C ± 5%.

Detector de fum SPD 3.11

Detectorul de detecție a fumului SPD-3.10. Este proiectat să detecteze incendiile în clădirile și structurile închise și să răspundă la apariția fumului cu concentrație scăzută, indicând această stare și transmițând semnalul “FIRE” la panoul de control.

IPR

IPR este un detector manual proiectat pentru a funcționa în sistemele convenționale de alarmă de incendiu